nY syt wellecome!

Beste bezoeker,

De makers van nY – van nu af aan tijdschrift én website voor literatuur, kritiek en amusement – heten u van harte welkom op deze gloednieuwe site.

nY-web is veel meer dan de internetvertegenwoordiger van een papieren tijdschrift. Als volwaardig onderdeel van het nY-project beschikt deze site over een eigen redactie en eigen wetmatigheden.

Zo treft u op de homepage alvast vier zones aan: Showtime, Untimely Meditations, Transitzone en Long Hard Looks. Elke zone is apart te raadplegen en te doorzoeken. Ook kunt u de inhoud selecteren door gebruik te maken van de tags. De homepage biedt een chronologisch overzicht van de toevoegingen uit de laatste zes maanden. Bovenaan staan telkens vier items in de kijker.

Wie meer wil weten over de inhoud van de reeds verschenen afleveringen van nY-print, gaat naar Hard Copy. Per nummer ziet u meteen welke artikelen uit het blad ook online beschikbaar zijn.

Bij About leest u het mission statement van nY en alles over redactie, inzendingen, contact en abonnementen.

Op de pagina van De Reactor ziet u in een oogopslag welke nieuwe recensies werden toegevoegd op het gratis online Platform voor literaire kritiek, waar de redactie van nY (voorheen yang en freespace Nieuwzuid) een van de initiatiefnemers van was.

Dankzij de RSS Feed kunt u ook zonder naar dit adres te surfen op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Alle bijdragen op deze site kunnen worden geprint of doorgestuurd per e-mail. Links naar nY-web of naar afzonderlijke stukken worden vanzelfsprekend aangemoedigd. Voor overname van inhoud is wel toestemming nodig van de redactie (info[at]ny-web.be).

Gegroet!

Gent, Kerstavond 2009

The Knights who say nY